Uradni list

Številka 46
Uradni list RS, št. 46/1992 z dne 28. 9. 1992
Uradni list

Uradni list RS, št. 46/1992 z dne 28. 9. 1992

Kazalo

2144. Sklep o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta Glazija, stran 2791.

Na podlagi 37. člena zakona o urejanju naselij in drugih posegov v prostor (Uradni list SRS, št. 18/84, 37/85 in 29/86, Uradni list RS, št. 26/90) je sprejel Izvršni svet Skupščine občine Celje na seji dne 15. 9. 1992
SKLEP
o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta Glazija
I
Izvršni svet Skupščine občine Celje ugotavlja, da je osnutek sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta, ki ga je izdelal Razvojni center – Planiranje d.o.o. iz Celja pod št. proj. 123/91 v avgustu 1992 in ki obravnava delno spremenjeni prometni režim dostopov, dovozov in parkiranja na območju med Ljubljansko cesto in Zdravstvenim centrom Celje, novo lokacijo reševalne postaje, ohranitev obstoječih objektov ob Poti na Lavi in programsko-arhitekturno dooblikovanje novih poslovnih, garažnih in poslovno-stanovanjskih objektov, pripravljen v skladu z dolgoročnim in srednjeročnim planom občine Celje in v skladu s predpisi o urejanju prostora in varstvu okolja. Zato odreja njegovo javno razgrnitev.
II
Osnutek iz prejšnje točke se javno razgrne v prostorih občinskega sekretariata za urejanje prostora in. varstvo okolja na Trgu svobode 9 v Celju in v prostorih, ki jih določita Krajevna skupnost Dolgo polje in Krajevna skupnost Slavko Šlander.
Javna razgrnitev traja 30 dni od objave tega sklepa. Pripombe in predloge na javno razgrnjeni osnutek lahko dajo vsi zainteresirani in prizadeti. Rok za pripombe poteče zadnji dan javne razgrnitve.
V času javne razgrnitve skupno organizirata obe prizadeti krajevni skupnosti iz 1. odstavka te točke ustrezno javno obravnavo in nanjo povabita poleg prizadetih krajanov Zdravstveni center Celje, Javni zavod Zdravstveni dom Celje, Ministrstvo za notranje zadeve – Upravo za notranje zadeve Celje, Center za rehabilitacijo invalidov Celje, SPIZ – Izpostavo Celje, pripravljalca strokovnih podlag in pristojne službe Skupščine občine Celje. V ta namen se jima pošlje po 1 izvod osnutka iz prejšnje točke, besedilo osnutka odloka o spremembah in dopolnitvah in knjigo za vpisovanje pripomb.
III
Po poteku javne razgrnitve oblikujeta sveta obeh prizadetih krajevnih skupnosti stališče do zadevnega osnutka, ki ga skupaj z evidentiranimi pisnimi pripombami in predlogi dostavita na občinski sekretariat za urejanje prostora in varstvo okolja, ki poskrbi za strokovno proučitev pripomb in jih nato skupaj z dopolnjenim in po potrebi popravljenim osnutkom predloži Izvršnemu svetu Skupščine občine Celje.
IV
Ta sklep prične veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 350-5/69
Celje, dne 21. septembra 1992.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Celje
Mirko Krajnc l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti