Uradni list

Številka 43
Uradni list RS, št. 43/1992 z dne 5. 9. 1992
Uradni list

Uradni list RS, št. 43/1992 z dne 5. 9. 1992

Kazalo

2056. Odredba o spremembi odredbe o prepovedi uvoza pošiljk prašičev, izdelkov in surovin, ki izvirajo od prašičev iz Republike Avstrije, Republike Nemčije, Nizozemske ter Češke in Slovaške federacije v Republiko Slovenijo, stran 2649.

Na podlagi 2. točke 52. člena zakona o varstvu živali pred kužnimi boleznimi, ki ogrožajo vso državo (Uradni list SFRJ, št. 43/86) in v zvezi s 4. členom ustavnega zakona za izvedbo temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije (Uradni list RS, št. 1/91-I) izdaja minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
ODREDBO
o spremembi odredbe o prepovedi uvoza pošiljk prašičev, izdelkov in surovin, ki izvirajo od prašičev iz Republike Avstrije, Republike Nemčije, Nizozemske ter Češke in Slovaške federacije v Republiko Slovenijo
1. Naslov odredbe o prepovedi uvoza pošiljk prašičev, izdelkov in surovin, ki izvirajo od prašičev iz Republike Avstrije, Republike Nemčije, Nizozemske ter Češke in Slovaške federacije (Uradni list RS, št. 29/92) se spremeni tako, da se glasi:
»Odredba o prepovedi uvoza pošiljk prašičev, izdelkov in surovin, ki izvirajo od prašičev iz Republike Avstrije, v Republiko Slovenijo«.
2. Napovedni stavek 1. točke se spremeni tako, da se glasi:
»Da bi preprečili vnos klasične prašičje kuge v Republiko Slovenijo, se prepoveduje iz Republike Avstrije -dežel Avstrijske Štajerske, Koroške in Spodnje Avstrije uvoz in prevoz naslednjih pošiljk:«.
3. Ta odredba začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 323/03-907/92-2
Ljubljana, dne 3. septembra 1992.
Minister
za kmetijstvo gozdarstvo
in prehrano
mag. Jože Protner l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti