Uradni list

Številka 14
Uradni list RS, št. 14/1999 z dne 12. 3. 1999
Uradni list

Uradni list RS, št. 14/1999 z dne 12. 3. 1999

Kazalo

688. Pravilnik o spremembah in dopolnitvah pravilnika o nagradah za inovacije, ustvarjene v delovnem razmerju, stran 1316.

Na podlagi prvega odstavka 17. člena zakona o pravicah industrijske lastnine iz delovnega razmerja (Uradni list RS, št. 45/95) izdaja minister za znanost in tehnologijo v soglasju z ministrom za delo, družino in socialne zadeve
P R A V I L N I K
o spremembah in dopolnitvah pravilnika o nagradah za inovacije, ustvarjene v delovnem razmerju
1. člen
V pravilniku o nagradah za inovacije, ustvarjene v delovnem razmerju (Uradni list RS, št. 31/98) se 8. člen spremeni tako, da se glasi:
(1) Denarna nagrada za tehnične in druge izboljšave se izplača v enkratnem znesku v 30 dneh po sklenitvi pogodbe med delodajalcem in delojemalcem.
(2) Pri določitvi višine nagrade za tehnične in druge izboljšave se upoštevajo kriteriji, ki veljajo za določitev nagrade za prevzem posrednega službenega izuma iz prvega odstavka 6. člena tega pravilnika.
(3) Višina denarne nagrade se določi glede na koristi in pomen tehnične ali druge izboljšave za delodajalca, ob upoštevanju zgoraj navedenih kriterijev, ter raven nagrad, ki jih za inovacije izplačuje podjetje.
2. člen
Ta pravilnik začne veljati petnajsti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 004-4/95
Ljubljana, dne 26. februarja 1999.
dr. Lojze Marinček l. r.
Minister
za znanost in tehnologijo
Soglašam!
mag. Anton Rop l. r.
Minister
za delo, družino in
socialne zadeve

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti