Uradni list

Številka 52
Uradni list RS, št. 52/2013 z dne 21. 6. 2013
Uradni list

Uradni list RS, št. 52/2013 z dne 21. 6. 2013

Kazalo

1985. Sklep o soglasju k odtujitvi naložb Republike Slovenije, Kapitalske družbe pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d. d., Slovenske odškodninske družbe, d. d., Modre zavarovalnice, d. d., D.S.U, družbe za svetovanje in upravljanje, d. o. o., in Posebne družbe za podjetniško svetovanje, d. d., stran 6023.

Na podlagi desetega in dvanajstega odstavka 38. člena Zakona o Slovenskem državnem holdingu (Uradni list RS, št. 105/12 in 39/13) ter 112. člena Poslovnika državnega zbora (Uradni list RS, št. 92/07 – uradno prečiščeno besedilo in 105/10) je Državni zbor na seji dne 21. junija 2013 sprejel
S K L E P
o soglasju k odtujitvi naložb Republike Slovenije, Kapitalske družbe pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d. d., Slovenske odškodninske družbe, d. d., Modre zavarovalnice, d. d., D.S.U, družbe za svetovanje in upravljanje, d. o. o., in Posebne družbe za podjetniško svetovanje, d. d.
Državni zbor daje Slovenski odškodninski družbi, d. d., soglasje za odtujitev naložb Republike Slovenije, s katerimi upravlja, ter Kapitalski družbi pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d. d., Slovenski odškodninski družbi, d. d., Modri zavarovalnici, d. d., D.S.U, družbi za svetovanje in upravljanje, d. o. o., in Posebni družbi za podjetniško svetovanje, d. d., soglasje za odtujitev njihovih kapitalskih naložb v družbah, ki so navedene spodaj in se je postopek za odtujitev že začel:
1. Adria Airways, d. d.
2. Aero, d. d.
3. Elan, d. o. o.
4. Fotona, d. d.
5. Helios, d. d.
Državni zbor daje Slovenski odškodninski družbi, d. d., soglasje za odtujitev naložb Republike Slovenije, s katerimi upravlja, ter Kapitalski družbi pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d. d., Slovenski odškodninski družbi, d. d., Modri zavarovalnici, d. d., D.S.U, družbi za svetovanje in upravljanje, d. o. o., in Posebni družbi za podjetniško svetovanje, d. d., soglasje za odtujitev njihovih kapitalskih naložb v družbah, ki so navedene spodaj, postopek za odtujitev pa se še ni začel:
1. Aerodrom Ljubljana, d. d.
2. Adria Airways Tehnika, d. d.
3. Nova KBM, d. d.
4. Telekom Slovenije, d. d.
5. Cinkarna Celje, d. d.
6. Gospodarsko razstavišče, d. o. o.
7. Paloma, d. d.
8. Terme Olimia Bazeni, d. d.
9. Unior, d. d.
10. Žito, d. d.
Št. 450-01/13-18/13
Ljubljana, dne 21. junija 2013
EPA 1193-VI
Državni zbor
Republike Slovenije
Janko Veber l.r.
Predsednik

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti