Varno in zdravo na dogodke

Delegiranje – orodje za motivacijo sodelavcev

Datum: 14. 5. 2024, 9.00–13.00
Lokacija: dvorana Uradnega lista RS, Dunajska c. 167, Ljubljana
Področje: Drugo
Organizator: Uradni list RS
Kotizacija: 244,00 € brez DDV

O dogodku

Na delavnicah najpogosteje slišimo udeležence, ki ne upajo delegirati, ker menijo, da bodo preveč obremenili sodelavce, ne upajo delegirati, ker menijo, da nihče ne bo mogel dela opraviti tako kakovostno kot ga sami, ne delegirajo, ker ne zaupajo sodelavcem, da se bodo držali rokov in podobno. Se sliši poznano? Imate težave z delegiranjem? 

Potem vas vabimo na izjemno zanimivo delavnico z naslovom "Delegiranje - orodje za motivacijo prodajnih sodelavcev", kjer bomo raziskali najnaprednejše metode ter odkrili ključne strategije za motiviranje in navdihovanje vaših prodajnih ekip s poudarkom na delegiranju. Ta delavnica je namenjena vsem vodjem prodaje in vsem, ki si želite pridobiti sodobna orodja in pristope za spodbujanje izjemnih rezultatov vaših prodajnih sodelavcev.

Kratek opis delavnice

Na delavnici "Delegiranje – orodje za motivacijo prodajnih sodelavcev" se bomo osredotočili na najnovejše metode, posebej pogledali vlogo delegiranja in njegovih pozitivnih učinkov na delovanje celotnega tima ter izdelali celovit pristop za motivacijo prodajnih ekip. S pomočjo strokovnega predavanja, interaktivnih vaj in praktičnih primerov bomo raziskali, kako doseči optimalno motivacijo in spodbuditi sodelavce k doseganju vrhunskih rezultatov. Vsebina delavnice bo zajemala naslednje ključne teme:

9.00–10.00    Pregled sodobnih metod motivacije v prodaji – delegiranje, povratna informacija, učinkovito upravljanje s sestanki

10.00–11.30   Razumevanje psiholoških vidikov motivacije in uporaba tehnik za povečanje zavzetosti sodelavcev

10.30–11.00   Odmor s kavo in mreženje

11.00–12.00   Delegiranje kot učinkovito motivacijsko orodje

12.00–12.30   Dodatne komunikacijske strategije za motiviranje in navdihovanje prodajnih ekip

                            Kako ohranjanjati visoke ravni motivacije in preprečevati izgorelost

12.30–13.00   Povzetek in čas za vprašanja udeležencev

Komu je delavnica namenjena:

Delavnica je namenjena vodjem, vodjem prodajnih oddelkov ter drugim odgovornim osebam, ki želijo izboljšati motivacijo in uspešnost svojih prodajnih sodelavcev. Prav tako je primerna za vse vodje, ki si želijo pridobiti nove vpoglede v delegiranje, kot orodje za motiviranje zaposlenih ter vzpostaviti sodelovalno in spodbudno delovno okolje

Kaj bodo udeleženci na delavnici pridobili:

Udeleženci bodo na tej delavnici pridobili dragocena znanja in konkretne spretnosti za učinkovito motiviranje prodajnih sodelavcev. Spoznali bodo načine in vrste delegiranja za spodbujanje navdušenja in uspešnosti v prodaji. Po končani delavnici bodo udeleženci sposobni vzpostaviti in upravljati z delegiranjem, uporabiti dodatne komunikacijske strategije za motivacijo, preprečevati izgorelost ter navdihniti svoje prodajne ekipe k doseganju izjemnih rezultatov.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da postanete mojster motivacije prodajnih sodelavcev.

Predavateljica


Irena Grofelnik, EMBA, Team Transformation Professional Coach, Points of you® Certified Expert

Diplomantka Poslovno-ekonomske fakultete v Mariboru se je vpisala na magistrski študij davčnega prava na Pravni fakulteti v Mariboru in kasneje na Executive MBA na Poslovni šoli Cotrugla v Zagrebu, kjer je leta 2009 diplomirala. Izkušnje je na vodstvenih pozicijah nabirala v podjetjih Atlantic Grupa, Steklarna Hrastnik, KID, zadnjih 9 let pa kot lastnica podjetja Spiriton transformira in trenira prodajne ekipe in organizira vodstvene treninge. Specializirana za področje prodaje sodeluje pri projektih tržne preobrazbe, odpiranju prodajnih poti in razvoju inovativnih strategij poslovanja ter kreiranju vzdržnih poslovnih modelov. Posebno je orientirana v povečevanje zavzetosti zaposlenih in razvoju timskega dela ter motivacije. Od leta 2019 sodeluje pri razvoju zaposlenih v NLB d.d., kot prodajna coachinja  je razvijala mlade v Addiko banki d.d., kot strateška svetovalka, trenerka in coachinja pa sodeluje tudi s podjetji na Hrvaškem in v BIH. Na Poslovni šoli Altius v Zagrebu je že četrto leto gostujoča predavateljica in nosilka predmeta »Vodenje in izgradnja timov«. Je tudi certificirana trenerka L.1 in L.2 Points of you® Akademije za uporabo orodij in facilitacijo coachinga. V preteklosti je sodelovala z Modro akademijo, kjer je kot predavateljica slovenskim učiteljem govorila na temo coachinga in izvajala coaching izobraževanja za učitelje. Kot coachinja ima pri ustanovi Team Transformation Academy pridobjen certifikat s področja transformacije timov (Team Transformation Professional Coach). Irena je ustanovna članica WomenH2H mednarodne organizacije, ki pomaga bodočim podjetnicam pri gradnji lastnega posla ter osebnega in profesionalnega razvoja. V lokalnem okolju je aktivna članica Kluba Excellentia.

Kotizacija in plačilo

  • 244,00 € brez DDV

Kotizacijo je treba poravnati pred izvedbo seminarja na TRR 02922-0011569767 (znesek kotizacije + DDV).  Plačilo je pogoj za udeležbo. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo 30 dni po prejemu računa.

Ugodnost

Dodatne informacije

Pisne odjave Uradni list Republike Slovenije upošteva, če jih prejme najmanj 3 delovne dni pred začetkom posameznega dogodka. Več o odjavi si lahko preberete v rubriki Splošni pogoji.

Vprašanja za predavateljico nam lahko pošljete vnaprej na naslov seminarji@uradni-list.si najkasneje do 10. maja2024, do 12. ure. Lahko pa jih boste zastavljali na samem seminarju.

 

Prijavite se

UL INFO TOK

Obveščanje o slovenskih
in mednarodnih
javnih naročilih
Spremljanje
javnih razpisov
Obveščanje o
zakonodajnih novostih
Zakonodaja
držav članic EU
na enem mestu ...

Preizkusi brezplačno

AAA Zlata odličnost
|