Uradni list

Številka 18
Uradni list RS, št. 18/2016 z dne 4. 3. 2016
Uradni list

Uradni list RS, št. 18/2016 z dne 4. 3. 2016

Kazalo

Št. 152-05-22/16 Ob-1516/16, Stran 510
Svet Doma starejših občanov Ljutomer na podlagi 34. in 35. člena Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91 in 8/96), 56. in 57. člena Zakona o socialnem varstvu (Uradni list RS, št. 3/07 – UPB in 57/12), 33. in 34. člena Statuta Doma starejših občanov Ljutomer ter sklepa Sveta zavoda s 7. redne seje z dne 18. 2. 2016 razpisuje prosto delovno mesto
direktorja (m/ž)
Na razpis se lahko prijavijo kandidati, ki izpolnjujejo z zakonom in drugimi predpisi določene pogoje:
– ustrezno stopnjo in smer izobrazbe določene v 56. in 57. členu Zakona o socialnem varstvu (ZSV; Uradni list RS, št. 3/07 – UPB2);
– kandidati z visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo 5 let delovnih izkušenj, kandidati z višjo strokovno izobrazbo 20 let delovnih izkušenj, od tega najmanj 5 let na vodilnih in vodstvenih delovnih mestih na področju dejavnosti socialnega varstva;
– opravljen strokovni izpit po Zakonu o socialnem varstvu;
– opravljen program za vodenje socialnovarstvenega zavoda, ki ga določi socialna zbornica v soglasju s Strokovnim svetom RS za splošno izobraževanje.
Za direktorja je lahko imenovan tudi kandidat, ki nima opravljenega programa za vodenje socialnovarstvenega zavoda, mora pa ga opraviti najkasneje v enem letu od začetka opravljanja nalog direktorja. Če tega programa ne opravi v roku, mu mandat na podlagi zakona preneha.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom v Europassu, naj kandidati pošljejo v roku 8 dni po njegovi objavi. Dokazila o izpolnjevanju pogojev morajo biti overjena, overitev ne sme biti starejša od 30 dni na dan oddaje prijave. K prijavi kandidati priložijo tudi osnutek vizije. Prijavljeni kandidati, ki ustrezajo pogojem, bodo povabljeni, da pristojnemu organu predstavijo vizijo oziroma programske usmeritve za delovanje doma za obdobje mandata. O datumu predstavitve bodo obveščeni po elektronski pošti.
Kandidati bodo o izbiri obveščeni v roku, določenim z zakonom. Svet prepozno prispelih in nepopolnih vlog ne bo obravnaval.
Mandat direktorja traja pet let.
Z imenovanim kandidatom bo v skladu z Zakonom o delovnih razmerjih sklenjena pogodba o zaposlitvi.
Prijave pošljite na naslov: Svet Doma starejših občanov Ljutomer, Cesta I. slovenskega tabora 5, 9240 Ljutomer, v zaprti kuverti z oznako »Razpis za direktorja«.
Svet Doma starejših občanov Ljutomer 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti