Uradni list

Številka 39
Uradni list RS, št. 39/1994 z dne 5. 7. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 39/1994 z dne 5. 7. 1994

Kazalo

1639. Spremembe in dopolnitve pogojev za dobavo in odjem plina iz plinovodnega omrežja za občino Slovenj Gradec, ki je v upravljanju Komunalno stanovanjskega podjetja Slovenj Gradec, stran 2586.

Na podlagi 7. in 13. člena odloka o organiziranju javnega podjetja (Uradni list SRS, št. 2/90) in soglasja Izvršnega sveta Skupščine občine Slovenj Gradec, je delavski svet Komunalno stanovanjskega podjetja Slovenj Gradec na 52. redni seji dne 24. 6. 1994 sprejel
SPREMEMBE IN DOPOLNITVE
pogojev za dobavo in odjem plina iz plinovodnega omrežja za občino Slovenj Gradec, ki je v upravljanju Komunalno stanovanjskega podjetja Slovenj Gradec (Uradni list RS, št. 16/93)
I
16. člen se spremeni in se glasi:
Kolikor lastnik oziroma odjemalec ne prevzame stroškov sanacije naprav odjemalca ali če sanacija ni izvedena pravočasno in časovno usklajeno z deli na napravah dobavitelja, mu dobavitelj ni dolžan dobaviti plina, dokler niso izpolnjeni vsi pogoji za varno obratovanje.
Obveznost odjemalca do plačila fiksnega dela nastopi z dnem uspešnega varnostnega pregleda zunanjega priključka vključno s požarno pipo.
42. člen se spremeni in se glasi:
Odjemalec je dolžan pisno javiti dobavitelju odjavo plina vsaj petnajst dni pred prekinitvijo odjema, kolikor ni s pogodbo določen drugačen odpovedni rok. Če odjemalec tega ne stori, se vse obveznosti odjemalca prenesejo na lastnika ali upravljalca prostorov, kjer se nahaja plinomer.
Dobavitelj je dolžan odčitati plinomer v osmih dneh od prejema odjave.
Odjemalec, ki je odjavil plin. je dolžan plačati vse stroške dobave do tega odčitka.
Novi odjemalec plača ves porabljeni plin in stroške dobave od zadnjega odčitka plinomera.
V primeru, da odjemalec šest mesecev ne plača fiksnega dela stroškov, prenehajo dobavitelju vse obveznosti do odjemalca, ki so v zvezi z dobavo plina.
II
Spremembe in dopolnitve odloka o splošnih pogojih za dobavo in odjem ogrevne toplote v občini Slovenj Gradec začnejo veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, uporabljajo pa se od 1. 7. 1994 dalje.
Slovenj Gradec, dne 27. junija 1994.
Predsednik
delavskega sveta
Komunalno stanovanjskega
podjetja Slovenj Gradec
Darko Hovnik l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti