Uradni list

Številka 50
Uradni list RS, št. 50/1993 z dne 27. 8. 1993
Uradni list

Uradni list RS, št. 50/1993 z dne 27. 8. 1993

Kazalo

1884. Sklep o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta Zgornja Hudinja, stran 2654.

Na podlagi 43. člena Zakona o urejanju naselij in drugih posegov v prostor (Uradni list SRS, št. 18/84, 37/85 in 29/86 ter Uradni list RS, št. 26/90 in 18/93) je sprejel Izvršni svet SO Celje na seji dne 11. 8. 1993
SKLEP
o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta Zgornja Hudinja
I
Izvršni svet SO Celje ugotavlja, da je osnutek sprememb in dopolnitev ZN Zgornja Hudinja, ki ga je izdelala Projektiva Celje, d.o.o. pod št. proj. 18/93 v juniju 1993, pripravljen v skladu z dolgoročnim in srednjeročnim planom občine Celje in v skladu s predpisi o urejanju prostora in varstvu okolja, zato odreja njegovo javno razgrnitev.
V prejšnjem odstavku navedeni projekt obravnava dvoje območij:
– obstoječo lokacijo Gradisovega samskega doma ob križišču Frankolovskih žrtev s Prijateljevo ulico, katerega pritličje se nameni v trgovsko in gostinsko dejavnost, 1. nadstropje v poslovne pisarniške prostore, 2. in 3. nadstropje pa za družinska standardna stanovanja
– obstoječo lokacijo z avtomehanično in deloma kmetijsko dejavnostjo in obstoječo stanovanjsko stavbo južno pod Bezenškovo ulico 9 in 11 za dopolnitev obstoječe dejavnosti in za drugo storitveno servisno dejavnost z gradnjo novega in nadomestnih objektov ter z ukinitvijo za stanovanjsko območje neprimerne kmetijske dejavnosti.
II
Javna razgrnitev traja 30 dni in se izvede v prostorih občinskega sekretariata za urejanje prostora in varstvo okolja na Trgu celjskih knezov 9 v Celju in v prostorih, ki jih določi Krajevna skupnost Hudinja. Pripombe in predloge lahko dajo vse pravne in fizične osebe, ki jih oziroma bi jih lahko osnutek prizadel.
V času javne razgrnitve poskrbi krajevna skupnost iz prejšnjega odstavka za ustrezno javno razpravo in se ji zato pošlje po en izvod projekta iz prvega odstavka 1. točke tega sklepa, besedilo osnutka odloka in knjigo za vpisovanje pripomb.
III
Po poteku javne razgrnitve in v roku, ki ne sme biti daljši od 20 dni, oblikuje svet krajevne skupnosti stališče do zadevnega osnutka in ga skupaj z evidentiranimi pisnimi pripombami in predlogi dostavi občinskemu sekretariatu za urejanje prostora in varstvo okolja, ki poskrbi za strokovno proučitev pripomb in predlogov.
Kolikor svet krajevne skupnosti ne dostavi stališča v predpisanem roku, se smatra, da je stališče pozitivno.
IV
Ta sklep začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Predsednik
Izvršnega sveta SO Celje
Jože Zimšek, dipl. inž. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti