Uradni list

Številka 6
Uradni list RS, št. 6/1993 z dne 29. 1. 1993
Uradni list

Uradni list RS, št. 6/1993 z dne 29. 1. 1993

Kazalo

268. Nadomestne volitve za izpraznjeno delegatsko mesto v 4. volilni enoti - KS bratov Smuk, ter v 41. volilni enoti - KS Voglje za zbor krajevnih skupnosti Skupščine občine Kranj, stran 238.

Na podlagi sklepa 16. seje zbora krajevnih skupnosti SO Kranj, 14. skupne seje zborov SO Kranj ter na podlagi 31. člena Zakona o volitvah v skupščine razpisujem
NADOMESTNE VOLITVE
za izpraznjeno delegatsko mesto v 4. volilni enoti – KS bratov Smuk, ter v 41. volilni enoti – KS Voglje za zbor krajevnih skupnosti Skupščine občine Kranj
Predlog kandidature mora vsebovati navedbo skupščine in zbora, za katero se vlaga kandidatura, oznako volilne enote, naziv predlagatelja, osebne podatke kandidatov – ime, priimek, rojstni podatki, poklic ter stalno prebivališče in zaposlitev. Predlogu mora biti predloženo pisno soglasje kandidata, da je pripravljen sprejeti kandidaturo. Kandidate za delegate zbora krajevnih skupnosti predlagajo občani in njihove organizacija v volilnih enotah, ki so določene za volitve v navedeni zbor.
Predlogi kandidatur oziroma list kandidatov se pošljejo predsedniku Občinske volilne komisije v roku 30 dni po razpisu volitev na naslov: Skupščina občine Kranj, Sekretariat OS in IS – za Občinsko volilno komisijo, Slovenski trg 1, 64000 Kranj.
Predsednik
Skupščine občine Kranj
Vitomir Gros, dipl. inž. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti