Uradni list

Številka 37
Uradni list RS, št. 37/1992 z dne 28. 7. 1992
Uradni list

Uradni list RS, št. 37/1992 z dne 28. 7. 1992

Kazalo

1891. Sklep o pripravi sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega in srednjeročnega plana občine, stran 2404.

Izvršni svet Skupščine občine Šmarje pri Jelšah je na podlagi prvega odstavka 2. člena zakona o planiranju in urejanju prostora v prehodnem obdobju (Uradni list RS, št. 48/90) in 239. člena statuta skupščine občine, na svoji 38. seji, dne 16. 7. 1992 sprejel
SKLEP
o pripravi sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega in srednjeročnega plana občine
1. člen
Začne se postopek priprave in sprejema sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin planskih aktov občine.
2. člen
Spremembe in dopolnitve se nanašajo na spremembe razvrstitve kmetijskih zemljišč in namenske rabe prostora, dopolnitve infrastrukturnih omrežij, spremembe in dopolnitve urbanističnih zasnov naselij, izdelavo, programskih zasnov za posamezna območja, spremembe načinov urejanja posameznih območij s prostorskimi izvedbenimi akti ter ostalih sestavin za katere se bo v postopku priprave izkazala potreba.
3. člen
Vse aktivnosti glede priprave sprememb in dopolnitev planskih aktov občine vodi Sekretariat za urejanje prostora in varstvo okolja v sodelovanju z ostalimi upravnimi organi in strokovnimi organizacijami.
4. člen
Roki priprave in sprememb in dopolnitev so odvisni od obsega sprememb ter navodil republiške uprave. Možen je tudi etapen sprejem posameznih sprememb.
5. člen
Sklep začne veljati z dnem objave v uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 004-11/92-2
Šmarje pri Jelšah, dne 16. julija 1992.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Šmarje pri Jelšah
Marjan Aralica l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti