Uradni list

Številka 28
Uradni list RS, št. 28/1991 z dne 6. 12. 1991
Uradni list

Uradni list RS, št. 28/1991 z dne 6. 12. 1991

Kazalo

1195. Odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o nagradah in priznanjih občine Ljubljana Vič-Rudnik, stran 1201.

Na podlagi 187. člena statuta občine Ljubljana Vič-Rudnik (Uradni list SRS, št. 13/86) in 11. člena odloka o sestavi in pristojnostih zborov skupščine občine in določitvi volilnih enot za volitve delegatov v zbora Skupščine občine Ljubljana Vič-Rudnik (Uradni list SRS, št. 1/90) je Skupščina občine Ljubljana Vič-Rudnik na seji zbora združenega dela, zbora krajevnih skupnosti in družbenopolitičnega zbora dne 20. 11. 1991 sprejela
ODLOK
o spremembah in dopolnitvah odloka o nagradah in priznanjih občine Ljubljana Vič-Rudnik
1. člen
V odloku o nagradah in priznanjih občine Ljubljana Vič-Rudnik (Uradni list SRS, št. 14/87 in Uradni list SRS, št. 22/89) se drugi odstavek 3. člena spremeni tako, da se glasi:
»Priznanje občine podeli skupščina občine za posebne uspehe, dosežene na področju gospodarstva, znanosti, družbenih, političnih in drugih dejavnosti, pomembnih za razvoj občine. Vsako leto podeli največ pet priznanj.«.
2. člen
4. člen se spremeni tako, da se glasi:
»Nagrado in priznanje občine lahko prejmejo posamezniki, delovne skupine, podjetja, organizacije, skupnosti in društva.«.
3. člen
Prvi odstavek 5. člena se spremeni in dopolni tako, da se glasi:
»Predloge za podelitev nagrad in priznanj občine lahko podajo posamezniki, delovne skupine, podjetja, politične in druge organizacije, skupnosti, društva in organi družbenopolitične skupnosti. Predlogi se podajo na podlagi razpisa žirije za podelitev nagrad in priznanj občine.«.
4. člen
Drugi odstavek 6. člena se spremeni tako, da se glasi:
»Nagrade in priznanja občine iz 2. in 3. člena odloka podeli skupščina občine vsako leto na slavnostni seji ob občinskem prazniku.«.
KONČNA DOLOČBA
5. člen
Ta odlok prične veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 012-1/91
Ljubljana, dne 20. novembra 1991.
Predsednik
Skupščine občine
Ljubljana Vič-Rudnik
Bogdan Bradač l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti