Uradni list

Številka 83
Uradni list RS, št. 83/2004 z dne 29. 7. 2004
Uradni list

Uradni list RS, št. 83/2004 z dne 29. 7. 2004

Kazalo

3740. Sprememba navodila za izdelavo poročila o depozitnem trgu, stran 10108.

Na podlagi tretjega odstavka 29. člena Zakona o Banki Slovenije (Uradni list RS, št. 58/02 in 85/02) in 12. točke Sklepa o pošiljanju določenih podatkov bank in hranilnic (Uradni list RS, št. 34/04) sprejema guverner Banke Slovenije
S P R E M E M B O N A V O D I L A
za izdelavo poročila o depozitnem trgu
1
V navodilu za izdelavo poročila o depozitnem trgu (Uradni list RS, št. 75/04) se 6. točka spremeni tako, da se glasi:
"6. Za vsak depozit obveznik posreduje Banki Slovenije naslednje podatke:
– Oznaka razreda (od 01 do 08);
– Oznaka depozita v razredu (od 01 do 05);
– Datum sklenitve depozita;
– Datum vplačila depozita;
– Datum vračila depozita;
– Znesek depozita, zaokrožen na tisoč SIT;
– Tip obrestne mere depozita:
– N (nominalna obrestna mera),
– D (obrestna mera, vezana na devizno klavzulo),
– E (obrestna mera, vezana na Euribor),
– S (obrestna mera, vezana na devizno klavzulo in Euribor),
– O (obrestna mera, vezana na ostale vrste referenčnih obrestnih mer);
– Obrestna mera depozita na letni ravni (nominalna, nad D, nad E, nad S, nad O), izračunana na linearen način z upoštevanjem 360 dni v letu, zaokrožena na dve decimalni mesti."
2
Druga alinea tretjega odstavka 9.4. točke se spremeni tako, da se glasi:
"– zapis s podatki: CBODT11 se nadaljuje z:
– oznako razreda (2N),
– oznako depozita v razredu (2N),
– datumom sklenitve depozita LLLLMMDD,
v primeru okvirne pogodbe datum sklenitve zapišemo kot 00000000
– datumom vplačila depozita LLLLMMDD,
– datumom vračila depozita LLLLMMDD,
– zneskom depozita v tisoč SIT (9N),
– tipom obrestne mere (1AN) (N, D, E, S ali O),
– predznakom obrestne mere (+ oziroma -),
– obrestno mero depozita (4,2N);"
3
Ta sprememba navodila začne veljati 1. 9. 2004.
Št. 22-0101/04
Ljubljana, dne 22. julija 2004.
Guverner
Mitja Gaspari l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti