Uradni list

Številka 28
Uradni list RS, št. 28/1999 z dne 22. 4. 1999
Uradni list

Uradni list RS, št. 28/1999 z dne 22. 4. 1999

Kazalo

1359. Sklep o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega in srednjeročnega plana Občine Murska Sobota, ki se nanaša na območje Občine Beltinci ter osnutka odloka o prostorsko ureditvenih pogojih Občine Beltinci, stran 3149.

Na podlagi 46. člena zakona o urejanju prostora (Uradni list SRS, št. 18/84) ter 20. člena statuta Občine Beltinci je Občinski svet občine Beltinci na seji dne 11. 3. 1999 sprejel
S K L E P
o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega in srednjeročnega plana Občine Murska Sobota, ki se nanaša na območje Občine Beltinci ter osnutka odloka o prostorsko ureditvenih pogojih Občine Beltinci
I
Javno se razgrne osnutek sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega in srednjeročnega plana Občine Murska Sobota, ki se nanaša na območje Občine Beltinci ter osnutek odloka o prostorsko ureditvenih pogojih za območje Občine Beltinci.
II
Osnutek navedenih aktov se razgrne na sedežu Občine Beltinci za celotno območje občine in v vsaki krajevni skupnosti v Občini Beltinci za tisti del, ki se nanaša na območje posamezne krajevne skupnosti. Javna razgrnitev traja 30 dni od dneva objave tega sklepa v Uradnem listu RS.
III
V času javne razgrnitve navedenih aktov lahko dajo občani, organi, organizacije, skupnosti ter vsi zainteresirani pisne pripombe pri občinski upravi Občine Beltinci, Mladinska ulica 2.
IV
Kraj in datum javnih razprav po krajevnih skupnostih se določi naknadno in se objavi na krajevno običajen način.
Št. 090/99
Beltinci, dne 11. marca 1999.
Župan
Občine Beltinci
Jožef Kavaš l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti